На Майдані напали на намети Корчинського - міліція?

П'ятниця, 20 березня 2009, 08:11

У п’ятницю о 5-тій годині ранку близько сотні чоловік в однаковому камуфляжі за сприяння міліції напали на наметове містечко громадської ініціативи "Геть Усіх" на Майдані Незалежності у Києві.

Про це повідомляє прес-служба цієї громадської ініціативи.

За її інформацією, в результаті погрому побито активістів, що знаходились на наметах та потрощено намети.

"Нападники діяли відкрито. Погром відбувався протягом двадцяти хвилин за повного сприяння міліції. До табору вони під'їхали на автобусі із номерами АИ8507СА", - йдеться в повідомленні.

Більше того, уточнюють у прес-службі, "серед нападників на наметове містечко громадської ініціативи "Геть Усіх" на Майдані упізнано працівників харківської міліції та курсантів МВС".

Крім того, в ініціативі заявляють, що "міліція розправляється із протестними групами по всіх країні".

"Вчора (у четвер) в Херсоні відбувся напад на працівників Херсонського машинобудівного заводу, що захопили і утримували будівлю заводоуправління. Напад відбувався за ідентичним до сьогоднішнього нападу на наметове містечко на київському Майдані сценарієм", - сказано в повідомленні.

"В найближчі години будуть репресовані всі інші протестні несимулятивні рухи, а неконтрольовані владою ЗМІ закриють", - стверджує ініціатива "Геть усіх".

Громадська ініціатива "Геть усіх" є крайньо радикальною, за нею стоїть організація "Братство", очолювана Дмитром Корчинським. Як стверджується у програмі "Геть усіх", метою її діяльності є "перезавантаження" держави та початок Нової України з чистого аркуша".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News