Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчука збираються сунути в президенти

П'ятниця, 20 березня 2009, 09:17

Соціал-демократична партія України (об'єднана) має намір брати участь у наступних президентських виборах і вважає найбільш гідною кандидатурою на цю посаду свого колишнього лідера Віктора Медведчука.

"Ми завжди вважали: для того щоб навести порядок у країні, потрібна сильна особистість", - сказав нинішній лідер СДПУ(о) Юрій Загородній в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"Такою особистістю, яка здатна зупинити багаторічний політичний хаос, ми вважаємо Віктора Медведчука – він багато років був лідером партії і чесно склав повноваження голови після нашої поразки на парламентських виборах", - зазначив він.

"Віктор Медведчук просто зобов'язаний повернутися у велику політику. Після ери лицемірства має настати пора чесних політиків", - упевнений Загородній.

При цьому він підкреслив, що партія має намір висувати Медведчука в президенти незважаючи на те, що той давно відійшов від публічної політики.

"Так, ми будемо висувати його на цю посаду, мені б хотілося, щоб він був кандидатом у президенти. Йому пора повертатися", - сказав лідер СДПУ(о).

"Я думаю, якщо Віктор Медведчук прийме рішення про відновлення своєї політичної публічної діяльності, то він ніколи ні в кого не буде технічним кандидатом і не буде йти в чужому фарватері. Він буде вести самостійну політичну діяльність. У нього є бажання і політичні амбіції", - зазначив Загоородній.

"Але яким буде його остаточне рішення, сьогодні я вам сказати не можу", - додав він.

При цьому на питання про те, чи може СДПУ(о) підтримати екс-президента Леоніда Кучму на президентських виборах у випадку, якщо той висуне свою кандидатуру, Загородній упевнено сказав: "Він не братиме участі у президентських виборах".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування