Гроші України розмістили в американському банку-банкруті?

П'ятниця, 20 березня 2009, 10:22

Член фракції Партії регіонів Григорій Смітюх звернувся із запитом до голови СБУ стосовно перевірки інформації щодо розміщення золотовалютного запасу у банку-банкруті Lehman Brothers.

У свою чергу група народних депутатів звернулися до міністра юстиції з запитом стосовно надання роз'яснень щодо неправомірності застосування пристроїв блокування коліс транспортних засобів у разі порушення їхніми власниками правил паркування.

Член фракції БЮТ Андрій Портнов звернувся до генпрокурора щодо поновлення розслідування кримінальної справи за фактом побиття Євгеном Червоненком працівника управління Державної охорони України.

Член фракції БЮТ Володимир Пилипенко направив запит генпрокурору щодо протиправного застосування та зухвалої поведінки Євгена Червоненка при виконанні ним функцій охоронця Віктора Ющенка.

Член фракції БЮТ Валерій Писаренко направив запит до генпрокурора щодо порушення кримінальної справи за фактами незаконного заволодіння земельними ділянками та комунальною власністю мером Києва Леонідом Черновецьким та його заступниками на підставі заяв глави секретаріату президента Віктора Балоги.

У свою чергу член фракції БЮТ Володимир Яворівський направив запит генпрокурору щодо протиправного вилучення у Національної федерації легкої атлетики і передачі для богослужінь церкві пастора Сандея Аделаджі головою КМДА Леонідом Черновецьким легкоатлетичного манежу за адресою вулиця Тичини, 18.

Член фракції Блоку Литвина Ігор Шаров звернувся із запитом до президента щодо виконання указів президента про заходи щодо розв'язання проблеми забезпечення житлом інвесторів, що зазнали збитків внаслідок діяльності "Еліта-Центра".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування