Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС: міліція не причетна до "розправ" на Майдані

П'ятниця, 20 березня 2009, 10:27

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що працівники міліції жодним чином не причетні до нападу на наметове містечко громадської ініціативи "Геть усіх" на Майдані Незалежності у Києві, і просить утриматись від "безпідставних звинувачень".

"Окремі засоби масової інформації розповсюдили заяву однієї з громадських організацій про те, що начебто "міліція розправляється із протестними групами по всій країні", - сказано в повідомленні МВС України.

"Як приклади наводяться факти нападу сьогодні (у п’ятницю) вночі групи невідомих осіб на наметове містечко на Майдані незалежності у Києві, а також напад іншої групи на працівників машинобудівного заводу напередодні в Херсоні, до яких нібито причетні працівники органів внутрішніх справ", - вказується у ньому.

МВС України заявляє, що "працівники міліції не мають до цих інцидентів жодного відношення" і "відповідні факти міліцією задокументовано".

"Наразі триває перевірка обставин цих подій та встановлення причетних до них осіб", - повідомляє департамент зв’язків із громадськістю міністерства.

"Водночас МВС України закликає представників громадських об’єднань утриматися від безпідставних звинувачень на адресу міліції", - наголошується в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування