Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада перегризлася через "брєд" і "Інну Гебельсівну"

П'ятниця, 20 березня 2009, 11:04

Верховна Рада не змогла ухвалити жодну постанову щодо діяльності комісії по газу.

За постанову авторства Інни Богословської проголосувало 174 депутати, постанову інших шести членів комісії від БЮТ, КПУ НУНС – 215.

Таким чином, за словами, голови Верховної Ради Володимира Литвина, роботу комісії "взяли до відома".

При цьому бютівець Сергій Пашинський заявив, що головними цілями звіту Інни Богословської було "легалізувати 11 мільярдів кубів газу "РосУкрЕнерго" та визнати вину України за зрив транзиту газу в Україну".

Ще один бютівець Павловський назвав звіт Богословської "брєдом", а саму доповідачку "Інною Гебельсівною". При цьому вибачатися перед опоненткою на вимогу спікера він не став, через що Литвин змушений був сам вибачатися перед регіоналкою.

Натомість регіонал Олександр Єфремов заявив, що депутати БЮТ і НУНС "умисно не ходили на засідання комісії, щоб сховати кінці" неправомірних дій уряду.

"Вони намагалися зірвати представлення звіту громадськості будь-якими методами. Кабмін не відповів на жоден запит ТСК, "Нафтогаз" і "Трансгаз" не надали половину інформації. Досі країна не знає, які додаткові умови підписані урядом і за які домовленості були здані наші національні інтереси", - зауважив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування