Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ХОЧЕ ДОПИТАТИ БАЛОГУ У СПРАВІ ПРО ВБИВСТВО

П'ятниця, 20 березня 2009, 11:56

Міністерство внутрішніх справ має намір допитати главу секретаріату президента Віктора Балогу у справі про вбивство у Закарпатті.

Про це в інтерв'ю "Фокусу" заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Так, у нас є до нього (Балоги) питання іншого характеру - ми маємо намір викликати його на допит у справі про вбивство у Закарпатті, збираємося поставити йому і низку інших питань", - сказав він.

При цьому Луценко не уточнив, про який саме епізод йдеться і пообіцяв незабаром зробити спеціальну заяву з цього приводу.

На питання, чи будуть МВС проводитися ще якісь розслідування щодо Балоги, він відповів:

"Будуть. Вони вже йдуть, я ніколи цього не приховував. Я вважаю, що чиновник такого рангу, який літає чартерними літаками, за які платять офшорні фірми, повинен відповідати згідно з чинним законодавством. Матеріали для цього зібрані, і я впевнений, що найближчим часом вони втіляться в кримінальні справи".

Луценко також сказав, що його дуже цікавить, чому 150 підлеглих Балоги, "спійманих на хабарах в минулому році, призначені указами президента і розпорядженнями голів держадміністрацій, але ніхто не поніс відповідальність за таку кадрову роботу".

"Хто і за які поблажки підсунув президенту цих людей? Найбільший з їхніх хабарів - 42 мільйони. Таку суму вимагали чиновники однієї з райдержадміністрацій в Київській області за земельну ділянку", - розповів Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування