Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: "Я знав, що Колесніков шістка, але не знав, що - брехлива"

П'ятниця, 20 березня 2009, 12:09

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує інформацію про те, що він просив вибачення у "регіонала" Бориса Колеснікова за кримінальне переслідування в 2005 році.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", коментуючи слова самого Колеснікова про те, що Луценко в кабінеті Балоги "напився коньяку і просив вибачення" у нього та його дружини.

"Для початку я по секрету вам скажу, що коньяк практично не п'ю - не люблю. Звичайно, я бував у кабінеті Балоги. Але сцен, описаних Колесніковим, не було і не могло бути в принципі", - сказав Луценко.

"Я знав, що Колесніков шістка, але не знав, що він ще й брехлива шістка. Поставимо на цьому крапку", - додав він.

Водночас Луценко звинуватив "регіоналів" у плетінні змов разом із головою секретаріату президента Віктором Балогою.

"А з приводу кабінету Балоги - не секрет, що одне з крил Партії регіонів практично живе і працює на Банковій, саме там пан Балога плете інтригу з радикалізації політичної ситуації в Україні", - сказав він.

"Говорять про підготовку рішення РНБО про усунення прем'єр-міністра і, можливо, міністра внутрішніх справ. Говорять про введення якогось особливого президентського правління. Подібні ідеї постійно миготіли в голові Балоги ще з моменту призначення його головою секретаріату. Чи вистачить йому сьогодні розуму не сісти на нари, покаже життя", - додав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування