Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонів" є план, але про нього мовчать, "щоб опоненти не скористалися"

П'ятниця, 20 березня 2009, 14:14

Партія регіонів запевняє, що не організовує масові акції протесту, а лише допомагає бажаючим протестувати висловлювати своє невдоволення.

Про це заявила член Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи інформацію про заплановані на найближчий час акції протесту громадян під проводом "Регіонів".

"Ми не організовуємо, ми лише очолюємо такі акції. Ви знаєте, що вони відбуваються щодня по всій Україні і люди готові протестувати проти дій цієї влади", - сказала депутат.

"Ми очолимо ці протести, оскільки, по-перше, ми це обіцяли, а по-друге, щоб ці протести не були якісь хаотичні і не переросли в неконтрольовані бунти, то ми готові надати цим протестам цивілізовані рамки", - додала Герман.

У відповідь на запитання, чи правдива інформація про те, що Партія регіонів закликає бажаючих приєднатися до протестної акції через соціальні мережі інтернету, зокрема, "В контакте", Герман сказала:

"Такі заклики я чую вже десь півроку, кожен день хтось когось закликає і я б сама закликала на протест, тому що я не задоволена тим, що робить нинішня влада. І я готова виходити на такий протест".

Крім того, Герман повідомила про те, що у Партії регіонів є "певний план участі в таких протестних акціях народу, який завершиться відставкою помаранчевої влади".

При цьому депутат не конкретизувала, про які саме дії йдеться, "щоб опоненти не скористалися".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...