Луценко просить водіїв перевіряти, куди вони платять штрафи

Неділя, 22 березня 2009, 10:59

Водії мають сплачувати штрафи лише за тими квитанціями, на яких зазначено розрахунковий рахунок Державного казначейства.

Про це нагадав на брифінгу міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, звертаючись з таким проханням до всіх водіїв, повідомляє УНІАН.

"Я просив би громадян, які одержують подібні квитанції (про сплату штрафу), звертати обов`язково увагу на реквізити. Ви можете сплачувати штрафи тільки на рахунок Державного казначейства і більше нікуди", - сказав міністр.

Він пояснив, що ці гроші "не йдуть ні на зарплати, ні на пенсії міліції, вони не йдуть на якесь заохочення державних службовців, вони мають надходити на рахунки Державного казначейства".

Водночас, Луценко зазначив, що міліція готова оперативно реагувати на факти махінацій, пов`язаних із зазначенням невірних розрахункових рахунків.

"У разі, якщо вам прийшов лист інакший, дайте, будь ласка, знати до МВС, ми із задоволенням перевіримо, хто стоїть за фіктивними рахунками, і, природньо, кримінальну справу за фактами фінансового шахрайства буде порушено", - запевнив міністр.

"Поки що у мене таких заяв, на жаль, немає, але готовий гарантувати на них реакцію у разі надходження скарг громадян", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News