Лазаренко не переживає, хто стане наступним президентом

Понеділок, 23 березня 2009, 11:57

Засуджений у США екс-прем'єр України Павло Лазаренко сподівається на повернення своєї партії "Громада" у владу.

Про це йдеться в його поздоровленні "Громаді" з 15-річчям, повідомляє Ліга.net.

За його словами, майбутнє партії не викликає в нього питань - уже на наступних парламентських виборах "Громада" повернеться у владу.

Він також наголосив, що "Громада" готова простягнути руку кожній політичній силі, якій не байдужна доля нашої держави.

"Зараз ми не турбуємося про те, хто в січні 2010 року стане президентом України, хто очолить уряд, парламент, інші органи влади. Для нас важливо одне - щоб Україна швидше вийшла з економічних складнощів цілісною, зміцнілою державою", - сказав він.

Лазаренко вважає, що повернення "Громади" у владу неминуче.

"На чергових виборах у Верховну Раду ми повернемо собі статус парламентської партії, а на місцевих виборах одержимо представництво в більшості обласних рад. Тому що альтернативи нашій об'єднавчій ідеології, нашому регіональному патріотизмові, нашій економічній політиці конкретних справ в Україні немає", - вважає він.

Наприкінці минулого року посол США в Україні Вільям Тейлор заявив, що колишній прем'єр України Павло Лазаренко найближчим часом не з'явиться в Україні.

"Колишній прем'єр-міністр Павло Лазаренко був засуджений у США за 15 обвинуваченнями. Сім з них були переглянуті і зняті. Вісім, що стосуються відмивання грошей, залишилися в силі. По цих обвинуваченнях він визнаний винним і одержав термін ув’язнення - дев'ять років. Чотири роки він уже відсидів", - сказав посол.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News