Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Самообороні" вважають, що Балога спровокував фінансові проблеми НСНУ

Понеділок, 23 березня 2009, 14:50

Депутат групи "Народна самооборона" Юрій Гримчак вважає, що організаційні і фінансові проблеми, у яких опинилася партія Народний союз "Наша Україна", спровоковані главою секретаріату президента Віктором Балогою та його оточенням.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Мені здається, що організаційні і фінансові проблеми, у яких опинилася очолювана самим президентом держави Віктором Ющенком політична партія Народний союз "Наша Україна", головним чином спровоковані нинішнім реальним господарем Банкової Віктором Балогою та його оточенням", - заявив Гримчак.

За його словами, "Балога досі не відмовився від наміру приєднати президентську партію до власного кишенькового "Єдиного центру", аби в перспективі використати президента Ющенка як гаранта отримання депутатського статусу на майбутніх парламентських виборах".

"Саме задля цього "головний сантехнік" руками глави держави спочатку усунув від керівництва "Нашою Україною" небайдужих до долі парламентської коаліції, відповідальних політиків, під гарантії яких НСНУ отримувала значну спонсорську підтримку, а пізніше "присадив" весь центральний апарат партії і її регіональні структури на безгрошів’я", - вважає Гримчак.

"Розрахунок Банкової простий: з партією, що опинилася у фінансовій скруті, легше домовлятися!", - переконаний представник "Народної самооборони" .

При цьому Гримчак вважає, що "несподівано" високий результат "Єдиного центру" на позачергових виборах до Тернопільської обласної ради (14% голосів), що був досягнутий не без фальсифікацій, слід розглядати як ще один аргумент Віктора Балоги до президента на користь злиття Народного союзу "Наша Україна" та "Єдиного центру" в одну політичну партію".

"А зірвати цей задум Банкової нині змогла б хіба що принциповість самих нашоукраїнців, які б на догоду президентові та Балозі не стали виключати з лав НСНУ людей, які своїми підписами врятували демократичну коаліцію у Верховній Раді, та усвідомлення людської честі та гідності самим главою держави", - сказав депутат "Народної самооборони".

"Адже Віктора Ющенка і так нині сприймають як людину, що працює у секретаріаті Балоги. Його ж прихід з "Нашою Україною" у прийми до "Єдиного центру" означатиме цілковитий "ЄЦ" президента як самостійної політичної фігури", - додав Гримчак.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування