Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі наказав заарештувати чоловіка Бурджанадзе?

Понеділок, 23 березня 2009, 16:11

Чоловік лідера партії "Демократичний рух – Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе Бадрі Біцадзе стверджує, що президент Грузії Михайло Саакашвілі наказав його заарештувати.

Про це Біцадзе заявив у понеділок, повідомляє Civil Georgia.

Так Біцадзе повідомив, що міністр внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі через посередників передав йому, що президент Саакашвілі доручив заарештувати його.

"Він не може пручатися, і попросив мене, може якось "з добрими побажаннями" залишу Грузію на місяць. Я нікуди не збираюся їхати, чекаю коли мене заарештують", - заявив Біцадзе.

Також, крім затриманого керівника Батумського офісу організації Зураба Аваліані минулої ночі в Тбілісі і Батумі були затримані ще вісім активістів партії.

У відповідь на це Ніно Бурджанадзе назвала "терором" дії, початі проти її партії.

"Я вже сповістила про це іноземним дипломатам, які знаходяться в Тбілісі... У тому випадку, якщо хтось вирішить знайти в цей офіс, або в моєму будинку наркотики або озброєння, нехай це зроблять у супроводі представників дипломатичного корпусу, неурядових організацій і журналістів", - заявила вона.

На початку місяця газета "Аліа" писала, що чоловік Ніно Бурджанадзе, колишній керівник Прикордонної поліції Бадрі Біцадзе планує створення збройних формувань. 10 березня телекомпанія "Руставі-2" присвятила даній темі інформаційний сюжет.

Тоді Ніно Бурджанадзе заявила, що все це є "брудною кампанією, яку влада веде проти її партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування