Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відповіла на "візги" опозиції, що в неї все є

Вівторок, 24 березня 2009, 10:58

Прем’єр Юлія Тимошенко запевняє, що уряд має антикризову програму і успішно виконує бюджет.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок.

"Уряд сьогодні виконує бюджет, перевиконує надходження пенсійного фонду і вчасно платить всі соціальні виплати, пільги. Я думаю, що і далі так все продовжиться, хоча ситуація дуже важка і такі результати даються надзвичайними екстраординарними зусиллями, а не простою роботою, як пощастило працювати попереднім урядам", - зазначила вона.

"Я знаю, що сьогодні уряд і прем’єра нещадно критикують, але я хочу, щоб ви вірили, що в цих важких умовах, з цим усім критиканством і безвідповідальністю наших опонентів, ми все одно впевнено тримаємо країн в стані фінансових балансів", - додала прем’єр.

Тимошенко також наголосила, що уряд планує ухвалення чергового антикризового пакету законів.

"Я знаю візги опозиції, що немає антикризової програми. Хочу зазначити, що з початку цього року і наприкінці минулого року було низку антикризових законів – один комплексний, ухвалений з прийняттям бюджету, і інші антикризові закони по будівництву, в аграрному секторі, авіаційні галузі", - запевнила прем’єр.

"Тому я хочу повністю спростувати всі ці безпідставні галаси опозиції, що антикризової програми не існує. Вона існує, вона ідентична до антикризових програм в інших державах. І ми її виконуємо, хоча це і важко дається", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування