Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко піде в президенти, коли "хаос і цинізм" зашкалять

Вівторок, 24 березня 2009, 13:03

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко заявляє, що його бажання взяти участь у майбутніх президентських виборах зростає по мірі загострення ситуації в країні.

"У червні минулого року, коли мені вперше поставили це питання, я сказав, що чим більше переконуюся в тому, який хаос і цинізм провокують в державі нинішні претенденти на президентську посаду, тим сильніше протест і вище внутрішня готовність взяти участь у цій кампанії", - сказав Гриценко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, останнім часом люди не побачили більшої системності, більшої ефективності та більшої результативності в роботі української влади.

"А кожен новий день приносить нам все нові й далеко не найкращі новини: економіка продовжує падати, банківська система руйнується, внутрішній ринок звужується, безробіття зростає, гривня нестабільна. При цьому масштаби корупції та хабарництва не зменшуються, процвітає мародерство, прірва між владою і суспільством зростає", - сказав депутат.

Разом з тим, за словами Гриценка, остаточне рішення щодо участі у виборах він прийме напередодні президентської виборчої кампанії.

Він також спрогнозував, що Верховна Рада затвердить дату виборів 17 січня 2010 року і таке рішення парламент може ухвалити вже у квітні поточного року.

"Думаю, Верховна Рада призначить вибори президента на 17 січня 2010 року. Відповідну постанову парламент, ймовірно, ухвалить у квітні місяці. Виборча кампанія формально стартує у вересні, і до того часу рішення про участь точно буде ухвалено", - сказав Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...