На мітингах Януковича яйця на голові бити не будуть?

Вівторок, 24 березня 2009, 15:55

На мітинги Партії регіонів не будуть залучати людей по рознарядці.

Про це заявив в інтерв'ю "Острову" голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк.

На його думку, у п'ятницю, 27 березня, на мітингу Партії регіонів "площа Леніна буде забита, як завжди".

При цьому Близнюк запевнив, що явка на мітинг буде винятково добровільною.

"Не треба з цього робити компанійщини, як комусь здається, що от це повинно бути за методами рознарядки. Народ вправі сам визначитися, як чинити, і він ухвалить рішення. Він у нас мудрий", – сказав Близнюк.

Він також відзначив, що якщо мітинг ПР захочуть відвідати представники інших політичних сил, їх не проженуть, і навіть дадуть їм висловитися.

"Я піду, і перший буду перед ними виступати і говорити, якщо мені дадуть слово", – обіцяє при цьому спікер облради.

Близнюк відкинув припущення, що протестні настрої учасників мітингу можуть обернутися агресією проти самих же його організаторів.

"Нас не треба нічим лякати, оскільки ми не боїмося спілкуватися з людьми, – сказав він. – Ми не в київських кабінетах і за державною охороною. А ми безпосередньо працюємо з людьми, у містах, у районах. Ну, хіба що не їздимо в трамваях увесь час і тролейбусах. А так ми все бачимо – і що робиться на ринках, і що робиться в трамваях, і що робить народ, і що говорить народ", - заявив він.

"Ми за нормальне спілкування влади і громадян…А протестні настрої, які є в людей, є й у мене, як і у вас. Але це не значить, що мені захочеться, вибачите, вам сказати неприємні речі з застосуванням нецензурних слів, а вам захочеться розбити яйце в мене на голові, або ще щось", – сказав глава Донецької облради.

За його словами, влада збанкрутувала й економічно, і політично, і країна в умовах кризи вищими державними чиновниками не керується.

"Ми назвемо речі своїми іменами і будемо вимагати вироблення єдиних дій у країні, що дозволили б ефективно боротися з кризою", – пояснив Близнюк мотиви організації акції.

Як відомо, 27 березня Партія регіонів анонсувала проведення акцій протесту в найбільших обласних центрах України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування