Пенсійний фонд запевняє, що у нього "все в шоколаді"

Середа, 25 березня 2009, 11:07

Планові надходження до Пенсійного фонду у березні 2009 року складають 113%.

Про це заявив голова Пенсійного фонду Олексій Зарудний на брифінгу в Кабінеті міністрів у середу.

"У нас є зростання планових надходжень порівняно з минулим місяцем і в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Хочу ще раз запевнити, що всі пенсії будуть виплачені у повному обсязі", - заявив Зарудний.

"23 березня Пенсійний фонд повністю завершив виплату пенсій за березень місяць. На виплату пенсій спрямовано 13,3 млрд. гривень. Усі пенсіонери згідно з графіком і вчасно отримали пенсію у березні", - додав він.

Голова Пенсійного фонду наголосив, що позитивну динаміку надходжень до фонду збережено за рахунок "напруженої роботи Пенсійного фонду і заходів уряду".

Відповідаючи на питання про джерела наповнення бюджету фонду на 113%, зважаючи на дефіцит держбюджету, Зарудний відповів:

"Доходи Пенсійного фонду складаються з різних джерел, як з власних надходжень, так і коштів, які надходять з державного бюджету".

"Тому ми констатуємо позитивну динаміку по власних надходженнях, тобто перевиконання планових показників, і з держбюджету надходження – 100%", - уточнив він.

Крім того, відповідаючи на питання журналістів, Зарудний підтвердив слова міністра праці і соціальної політики Людмили Денісової про підготовку листа до РФ щодо необхідності погашення заборгованості ЧФ РФ перед Пенсійним фондом України у розмірі 3,5 млн. грн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування