Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківські депутати просять Ющенка, Тимошенко і Литвина піти

Середа, 25 березня 2009, 15:42

Харківська міська рада вимагає дострокового припинення повноважень президента Віктора Ющенка, Кабінету Міністрів та Верховної Ради у зв'язку з неспроможністю здійснювати управління державою в умовах кризи.

За відповідне звернення до президента, Кабміну та Верховної Ради проголосувало 67 депутатів Харківської міськради, йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

Згідно з повідомленням, таке рішення було ухвалено, зокрема, у зв'язку "із стрімким зростанням інфляції та вартості життя людей, масового безробіття, які за своїми катастрофічними масштабами загрожують економічному суверенітету держави, та які обумовлені некомпетентною макроекономічною і бюджетно-фінансовою політикою президента, Кабінету Міністрів та Верховної Ради".

Депутати також заявляють про ігнорування вищим керівництвом держави "стихійних руйнівних процесів у фінансовому секторі" та звинувачують його у "неспроможності ухвалювати невідкладні, рішучі, реальні, ефективні рішення, ставити інтереси народу України та суспільства вище особистих політичних прагнень та вживати дієвих заходів для порятунку економіки держави".

"Усякому терпінню завжди приходить край. Хвиля стихійних акцій протесту, що котиться Україною, яскраве свідоцтво ставлення українського народу до нинішніх можновладців. І чинна влада мусить знайти в собі мужність, щоб визнати свою неспроможність керувати країною, виконувати свої передвиборні обіцянки, гідно представляти державу на світовому рівні", - йдеться у заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування