Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів, що зміна влади в Україні потрібна і закордону

Четвер, 26 березня 2009, 11:00

Зміна влади в Україні необхідна не тільки українському народові, але і закордонним партнерам, упевнений лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Я упевнений у тім, що на сьогоднішній день головне - це терміново змінити цю владу. Цього чекають практично не тільки громадяни України. Цього чекають усі партнери наші у світі, цього чекають інвестори", - сказав він, відкриваючи виїзне засідання опозиційного уряду в четвер у Сімферополі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Януковича, та безнадійність, яка характерна для нинішньої ситуації, повинна закінчитися відставкою влади. Після цього, переконаний він, задача Партії регіонів - зробити політичну ситуацію стабільною.

"Ми знаємо, як це робити, у нас є команда, є антикризова програма, у нас є досвід і є рішучість це зробити", - заявив лідер Партії регіонів.

Звертаючись до членів опозиційного уряду і керівників Криму, Янукович відзначив, що Партія регіонів буде просити український народ про підтримку їхніх дій.

"Ми будемо просити зараз український народ, щоб нас підтримали, щоб нам довірилися, і ми наведемо порядок у нашій країні", - заявив він.

По закінченню засідання опозиційного уряду в центрі Сімферополя пройде мітинг протесту проти соціально-економічної ситуації в Україні.

Очікується, що участь в акції візьмуть до 10 тисяч осіб. Перед учасниками планує виступити Янукович та інші лідери Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування