Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведьку не сподобалася остання ідея Ющенка

П'ятниця, 27 березня 2009, 11:38

Генеральний прокурор вважає, що в Генпрокуратурі не потрібно створювати спеціальний підрозділ по боротьбі з рейдерством.

Про це він повідомив у п'ятницю в інтерв'ю журналістам у Києві, коментуючи звернення президента до Генпрокуратури з проханням розглянути можливість створення такого підрозділу.

"Ми обов'язково вивчимо таке доручення (президента), але, на мою думку, спеціальний підрозділ по боротьбі з рейдерством - він не потрібен в Генпрокуратурі", - сказав Медведько, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому він пояснив, що при розслідуванні справ про рейдерство задіються різні підрозділи управління органів прокуратури.

"Тому я вважаю, що в нас буде досить сил без створення спеціального підрозділу працювати в цьому напрямку для того, щоб мінімізувати факти рейдерства", - додав Медведько.

Як повідомлялося, 26 березня президент Віктор Ющенко підписав указ "Про додаткові заходи щодо посилення захисту права власності", у якому пропонує генеральному прокуророві розглянути питання доцільності створення окремого підрозділу в складі Генеральної прокуратури по боротьбі з протиправними поглинаннями і захопленнями підприємств.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування