Ющенко звернеться до Ради, коли вона буде готова

П'ятниця, 27 березня 2009, 12:57

Президент Віктор Ющенко виступить зі щорічним посланням до Верховної Ради, як тільки парламент буде готовий до цього.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента - представник президента у Верховній Раді Ігор Попов, повідомляє прес-служба президента.

Він зазначив, що Ющенко завершує підготовку щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище держави.

За словами Попова, Ющенко сподівається, що у Верховній Раді більше не повториться минулорічний ганебний прецедент, коли депутати з фракції БЮТ заблокували парламентську трибуну, аби не допустити виступу глави держави.

"Президент налаштований донести до депутатського корпусу своє розуміння важливих проблем, які постали перед країною", - зазначив представник президента.

"Ющенко вірить, що послання стане документом, на основі якого влада об'єднає зусилля для подолання глибоких кризових явищ в політичному, економічному та суспільному житті України", - додав він.

Попов відзначив, що президент виступить у Верховній Раді тільки тоді, коли парламент проголосує за внесення цього питання до порядку денного, визначить день і час для оголошення послання.

"Цим голосуванням Рада підтвердить, що налаштована почути главу держави. Ющенко хоче виступити перед усім складом депутатського корпусу, а не лише перед його частиною, за присутності голови Верховної Ради, його заступників, керівників фракцій", - сказав Попов.

"Президент надає великого значення цьому посланню і вірить, що воно буде сприйнято парламентом як визначальний документ, який дає суспільству та владі реальні інструменти розв'язання нагальних проблем країни", - додав представник президента.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування