Суркіс пояснив Червоненку: "і коневі зрозуміло", що його слова – маячня

П'ятниця, 27 березня 2009, 16:05

Президент ФФУ Григорій Суркіс обвинувачує Євгена Червоненка в тім, що він своїми заявами шкодить підготовці Євро-2012.

Про це йдеться в коментарі Суркіса, переданому його прес-службою "Українській правді" у відповідь на інтерв'ю Червоненка.

Зокрема, він заперечує свою фінансову зацікавленість у роботі місцевого оргкомітету по Євро-2012, створеного УЄФА і ФФУ.

Про те, чим буде займатися Місцевий оргкомітет (керуюча турніром неприбуткова компанія), Суркіс радить читати на офіційному сайті Федерації футболу України.

"І тоді, вибачте, навіть коневі стане зрозуміло, що права на телетрансляції, інтелектуальну власність, на сувенірну продукцію із символікою турніру і багато іншого, що сенсаційно викриває на кожному кутку Червоненко, є недоторканною сферою інтересів УЄФА", - заявив Суркіс.

"Хвора уява Червоненка барвисто малює мільярдні прибутки від Євро-2012, що осядуть не в держбюджеті, а на рахунках підозрілої йому керуючої компанії. Для того, щоб розвіяти ці маревні висновки, досить заглянути на офіційний сайт УЄФА", - відзначив Суркіс.

За його словами, спроба Червоненка – "ломитися в чужий монастир зі своїм статутом, або нагло використовувати в корисливих цілях вигаданий його політтехнологами образ псевдо скривдженої України, - усе це зайвий раз характеризує рівень культури, порядності й елементарної вихованості цієї людини".

Суркіс обвинувачує Червоненка в спробі дискредитувати "відповідальних і компетентних людей в уряді, що піймали його за руку, коли той лобіював іноземну компанію в конкурсі на реконструкцію НСК "Олімпійський".

"Звідси, до речі, і махровий правовий нігілізм, замішаний на войовничому неуцтві, у зв'язку із ситуацією навколо головної спортивної арени країни, де, за словами Червоненка, - бєспрєдєльщики Васюник, Суркіс і Павленко "пробують забирати землю в інвесторів…",-заявив Суркіс.

У свою чергу, "Українська правда" у черговий раз звернулася до Григорія Суркіса за інтерв'ю, яке він обіцяв дати ще в листопаді минулого року, однак не дотримав слова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування