Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко поставив умови Тимошенко: антикризовий пакет за газові контракти

П'ятниця, 27 березня 2009, 19:40

Голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Анатолій Гриценко заявив, що не буде підтримувати та розглядати жодного урядового проекту рішень, поки копії "газових" угод не лежатимуть у нього на столі.

Таку думку він висловив під час спілкування з представниками львівської інтелігенції, коментуючи таємничість, якою оповиті угоди щодо постачання та транзиту газу з Росії, повідомляє прес-служба Гриценка.

"Наш комітет також близький до такого рішення", - підкреслив Гриценко.

Депутат заявив, що газових угод, підписаних у січні цього року з Росією, не бачили ні Мінекономіки, ні Мінпаливенерго, ні "Нафтогаз".

"Моє формальне звернення до прем’єр-міністра закінчилося нічим. Я думаю, причина в тому, що у запиті я просив надати копії "усіх підписаних документів". Мабуть, якби написав "кількох", вона б мені їх показала", - розповів Гриценко.

За його словами, після 19 січня ще протягом мінімум двох тижнів, а може й більше "газові" контракти дописувалися, уточнювалися, перепідписувалися.

"Не виключаю, що і зараз це продовжується. Адже всіх документів не бачив ніхто", - заявив Гриценко.

Водночас, депутат впевнений, що підписані Тимошенко документи щодо постачання та транзиту газу з Росії – не найкращий варіант для України, проте "якби переговори поїхав проводити президент, було б ще гірше".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування