Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко божиться, що не порушувала домовленості

Вівторок, 3 березня 2009, 16:34

Прем'єр Юлія Тимошенко стверджує, що голосування частини БЮТ за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ не порушив домовленостей про політичне перемир'я у владі.

Про це вона сказала журналістам у вівторок, передає Ліга.net.

"Ніяких домовленостей категоричних на цю тему не було. Без домовленостей я зверталася до фракції і керівництва фракції не голосувати заради того, щоб не збуджувати ситуацію. Але демократія є демократія, іноді потрібно приймати і позицію окремих депутатів", - сказала вона.

При цьому Тимошенко висловила впевненість, що перший заступник Міністра закордонних справ ефективно справиться з виконанням обов'язків глави зовнішньополітичного відомства "і дасть уряду можливість працювати узгоджено".

Раніше у вівторок прес-секретар президента Ірина Ванникова навела позцію президента щодо відставки Огризка, згідно із якою він обвинувачує Тимошенко у порушенні домовленостей, досягнутих під час зустрічі президента, прем'єра, спікера та голови НБУ.

Нагадаємо, у вівторок 49 депутатів, що входять у фракцію БЮТ у Верховній Раді, проголосували за звільнення Володимира Огризка від посади Міністра закордонних справ. У цілому за відставку проголосували 250 депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування