Ющенко дав "НУ-НС" установку на підтримку Тимошенко

Понеділок, 30 березня 2009, 11:02

Президент Віктор Ющенко упевнений, що фракція блоку "НУ-НС" у Верховній Раді підтримає законопроекти антикризового пакета.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента – представник президента у Верховній Раді Ігор Попов, повідомляє прес-служба президента.

"Одне з головних завдань, яке президент ставить у роботі з парламентом, – це підтримка фракцією "НУ–НС" законопроектів антикризового пакета, що заплановані до розгляду на початку пленарного тижня", – сказав він.

Попов повідомив, що президент керується тим, що зараз консолідація влади є вкрай необхідна для прийняття життєво важливих економічних законів, від яких, у тому числі, залежить відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом і отримання другого траншу кредиту фонду.

Попов уточнив, що йдеться про голосування фракцією за законопроекти, що передбачають підвищення акцизів на тютюнові вироби, лікеро-горілчану продукцію та зміни до закону "Про пенсійне страхування".

Щодо урядового законопроекту про внесення змін до державного бюджету, президент вважає, що відповідним законопроектом має бути внесено кардинальні, а не косметичні зміни до держбюджету.

Це, на переконання глави держави, можна зробити лише на основі точних показників економічного розвитку та показників виконання бюджету за підсумками першого кварталу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування