Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія розібрався з паспортом і громадянством

Понеділок, 30 березня 2009, 14:06

Апеляційні суди Києва та Київської області своїми рішеннями повністю зняли звинувачення з Давида Жванії щодо факту проживання на території України з 1991 року, незаконного отримання громадянства України та паспорта громадянина України.

Про це заявив член фракції "НУ-НС", представник Жванії в суді Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За словами Москаля, днями Апеляційний суд Київської області виправдав колишнього голову Радянського райсуду Києва Вавринчука та закрив проти нього кримінальну справу, порушену Генпрокуратурою, і встановив, що Жванія проживав в Україні з 1991 року.

Також Апеляційний суд Києва своїм рішенням закрив кримінальну справу за відсутності складу злочину стосовно колишнього заступника начальника паспортно-міграційної роботи ГУМВС Києва Балаклицького, який надавав українське громадянство громадянину Жванії.

"Таким чином звинувачення слідчої групи щодо незаконного отримання громадянства України, паспорта громадянина України та законності рішення Радянського райсуду Києва з даного питання повністю зняті з громадянина України Давида Жванії", - заявив Москаль.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...