Росіяни показують кипучу підготовку до зустрічі Тимошенко і Путіна

Понеділок, 30 березня 2009, 17:35

Робочі групи Російської Федерації та України продовжують готувати засідання Міжурядового економічного комітету Українсько-російської комісії, яке планувалося провести 8 квітня в Москві за участю прем`єр-міністрів двох країн - Володимира Путіна і Юлії Тимошенко.

Про це повідомив радник-посланник посольства Росії в Україні Всеволод Лоскутов, передає УНІАН.

"Остаточну дату мають визначити особисто прем`єр-міністри – Путін і Тимошенко. На сьогоднішній день можу сказати, що підготовка до цього засідання не припинялася”, - сказав Лоскутов.

Він також підтвердив, що найближчим часом до України для роботи прибуде делегація Росії, зокрема, представники Мінекономрозвитку, й 2 квітня в Києві пройде російсько-український бізнес-форум.

Раніше про продовження роботи з підготовки до проведення засідання міжурядової комісії заявили й представники Мінекономіки України.

Водночас в українських дипломатичних колах "Українській правді" повідомили, що зустріч прем’єрів можлива лише після розмови двох прем'єрів, в зв’язку з дуже негативною реакцією Путіна на підписання декларації.

Раніше президент Дмитро Медведєв заявив, що Росія переносить міжурядові консультації з Києвом через газову декларацію України і ЄС, підписану 23 березня в Брюсселі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування