Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НС ще не визначилися, чи перечити Ющенку

Понеділок, 30 березня 2009, 22:08

Фракція НУ-НС визначиться з підтримкою антикризового пакету законопроектів уряду у вівторок о 9 ранку на засіданні фракції.

Про це заявив депутат від НУ-НС Анатолій Матвієнко в ефірі 5 каналу.

"Я, особисто, дуже обережно ставлюся до того, що пропонується урядом. У нас о 9 засідання фракції, будемо приймати рішення", - зазначив він.

В той же час, Матвієнко заявив, що не погоджується з політикою уряду.

"В умовах, коли економіка падає, підвищення податкового тиску, а на превеликий жаль уряд намагається це зробити...це дуже ризиковано", - сказав депутат.

Крім того, коментуючи заяви про наявність підстав для проведення дострокових парламентських виборів, він зазначив: "Я не бачу ніяких підстав говорити про дострокові вибори, якщо сама Верховна Рада не буде бойкотувати свою роботу і 30 днів не буде працювати".

"Всі інші підстави є неконституційні. Коаліція сформована, Конституційний Суд чітко визначив, що не персонально люди мають входити (в коаліцію), а це є рішення фракцій".

"Все що говорять про дочасні вибори, якщо сам парламент не прийме такого рішення – це піар кампанія, яка розкручує наступні президентські вибори", - впевнений Матвієнко.

Він вважає, що парламент може прийняти таке рішення, але у Верховній Раді немає зацікавлених у цьому сил.

Як відомо, раніше представник президента у парламенті Ігор Попов заявив, що фракція "НУ-НС" підтримає законопроекти антикризового пакета.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування