Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка радять виводити на прибирання солдатів, школярів та студентів

Вівторок, 31 березня 2009, 11:35

Заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний закликає керівників регіонів залучати до екологічних акцій військових, школярів та студентів.

Про це він сказав під час селекторної наради з представника держадміністрацій областей, Києва та Севастополя та Ради міністрів Криму, повідомляє прес-служба президента.

Безсмертний закликав консультуватися у вирішенні екологічних проблем у регіонах з науковими експертами, а також запропонував залучати військових до екологічних акцій, наприклад, очищення берегів річок або лісових смуг, як це практикується у багатьох країнах.

Він також запропонував активніше залучати до таких акцій школярів та студентів.

Безсмертний звернув увагу керівників регіонів на проблеми збирання сміття та організації звалищ твердих побутових відходів, які часто створюються несанкціоновано. Відтак, вони мають бути або ліквідовані, або легалізовані.

Нарада проводилася на виконання указу президента "Про проведення весняних толок у 2009 році".

Указ передбачає приведення у належний естетичний та санітарний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об'єктів масового перебування та відпочинку населення.

Також передбачається облаштування нових дитячих та спортивних майданчиків, створення місць вигулу домашніх тварин, порядкування зелених зон, парків, скверів, висаджування саджанців дерев і чагарників.

Передбачається упорядкування кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, прибирання та впорядкування вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, зокрема зупинок міського транспорту, тротуарів, пішохідних переходів, створення велосипедних доріжок.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...