У Москві 1 квітня кидатимуть черевики в Ющенка, Буша і Саакашвілі

Вівторок, 31 березня 2009, 13:39

У Москві 1 квітня проведуть акцію, в ході якої кожен бажаючий зможе кинути черевиком у портрети президента України Віктора Ющенка, Грузії - Михаїла Саакашвілі й екс-президента США Джорджа Буша.

Про це розповіла федеральний комісар молодіжного руху "Наші" Марія Дрокова, повідомляє "Інтерфакс".

"Буш довів Америку й увесь світ до кризи, зав'язав війну в Іраку, що забрала тисячі життів. Він пішов, і вслід йому полетів черевик іракського журналіста Мунтазера Аль-Зейді. Він не влучив", - зазначила Дрокова.

"Наші черевики полетять у тих ставлеників Буша, які зробили свій політичний капітал на обливанні Росії брудом, розпалюванні антиросійських настроїв і безглуздих провокацій проти нашої країни", - додала вона.

За словами Дрокової, в акції, що пройде в Новопушкінському сквері, крім активістів руху, також братимуть участь депутати Держдуми Сергій Марков, Максим Міщенко, Роберт Шлегель, Сергій Бєлоконєв, телеведучий і політолог Михаїл Леонтьєв, члени Громадської палати Олексій Чадаєв та Ірина Плещєва і багато інших.

Дрокова додала, що "мішенями стануть портрети президента Грузії Михаїла Саакашвілі, президента України Віктора Ющенка, президента Естонії Андруса Ансипа й екс-президента США Джорджа Буша".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...