Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок "позичатиме" важелі впливу за кордоном?

Вівторок, 31 березня 2009, 15:10

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" і Національний фронт Франції розроблять і підпишуть Протокол про співпрацю.

Про це було домовлено за результатами зустрічей голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока з керівництвом Національного фронту Франції, що відбулися 24- 25 березня у Страсбурзі, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Передбачається, що Протоколом будуть окреслені стратегічні напрямки взаємної підтримки націоналістів двох країн: обмін досвідом в партійній роботі, організація спільних молодіжних таборів, обмін концепціями ефективних шляхів соціально-економічного та культурного захисту української та французької націй.

Спільний Протокол про співпрацю двох партій стане "базою для системної взаємодії у найближчій перспективі", зазначається в повідомленні.

"Це важливо ще й з огляду на те, що "Свобода" може запозичити у Національного фронту Франції ефективні важелі політичної діяльності, що забезпечили французьким націоналістам переконливі результати на виборах до парламенту Франції та Європейського парламенту", - зазначає прес-служба.

Підписання Протоколу про співпрацю між двома партіями заплановано влітку цього року.

Прес-служба організації зазначає, що зв’язки між Національним фронтом Франції та "Свободою" встановився ще у 2000 році під час візиту до Києва голови французьких націоналістів та відомого європейського політика Жан-Марі Ле Пена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування