Мороз вже вважає помилкою висування Семенюк в президенти?

П'ятниця, 10 квітня 2009, 12:04

Лідер Олександр Мороз на останній політраді Соціалістичної партії заявив, що висунення Валентини Семенюк-Самсоненко на посаду президента було помилкою.

Так стверджує екс-міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко, що вийшов з Соцпартії.

"Вибори пройшли, Валентина - кандидат. Але після цього політрада не розглянула жодного плану на її підтримку. Сан Санич вчинив класично. За допомогою свого впливу на партію спочатку пустив під укіс Ніколаєнка, а потім культурно дискредитували Валентину Петрівну", - зазначив Ніколаєнко, повідомляє Ліга.net.

"Ті канали, які свого часу підтримували Соцпартію, -" Новий ", СТБ - висвітлювали її поїздку до Туреччини на медовий місяць. Отже, нашими руками це робилося. Сан Санич потім скаже, що немає нікого в партії достойного і він сам піде на президентські вибори. Вже на останній політраді Мороз заявив, що висунення Семенюк на посаду президента було помилкою ", - додав він.

Екс-соціаліст повідомив, що регулярно спілкується з Семенюк і ніде в пресі нічого поганого про неї не говорив.

"У нас на з'їзді вибори кандидата в президенти були по ноу-хау. Всі писали від руки, за кого ти голосуєш. А після пан Мельничук (Михайло Мельничук - секретар політради СПУ) брав анкети і дивився, за кого хто голосує. Хто не боявся , голосували, як хотіли. А хто боявся - так, як потрібно. Коли я це побачив, був в шоці", - сказав політик.

Раніше Мороз заявив, що на президентські вибори Соцпартія України висунула кандидатуру колишнього керівника Фонду держмайна України Семенюк-Самсоненко.

"Вона - один з найкращих економістів в Україні", - пояснив він вибір соціалістів. Пізніше Семенюк-Самсоненко заявила, що впевнена, що наступним президентом буде представник СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування