ТИМОШЕНКО ДОМОВИЛАСЯ ПРО ПОБАЧЕННЯ З ПУТІНИМ

П'ятниця, 10 квітня 2009, 15:23

Засідання спільної україно-російської економічної комісії пройде в двадцятих числах квітня.

Про це в п'ятницю на прес-конференції в Дніпропетровську заявила прем'єр Юлія Тимошенко.

"У мене вчора була телефонна розмова з прем'єром Російської Федерації. Ми обговорили всі підходи до підготовки і формування всіх необхідних документів на економічний комітет, що намічався на 8 квітня", - сказала вона.

"Зараз ми домовилися, що він буде перенесений приблизно на двадцяті числа квітня", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що в ході бесіди глави урядів двох країн обговорили проблематику відносин у транспортуванні російського газу європейським споживачам територією України. 

"Ми обговорили всю проблематику, яка виникла в газовій галузі, усе, що стосується підписаних декларацій (по реконструкції української газотранспортної системи, підписаних у Брюселі)", - розповіла вона.

"Ми з'ясували, що ми партнери в цих напрямках реконструкції і модернізації української газотранспортної системи. І тому я вважаю, що питання знято, і ми можемо співробітничати далі успішно", - підкреслив глава українського уряду.

Нагадаємо, засідання економічного комітету україно-російської комісії в Москві за участю українського і російського прем'єрів мало відбутися 8 квітня.

Однак російська сторона прийняла рішення перенести зустріч на невизначений час у зв'язку з результатами конференції України і ЄС з енергетики.

Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування