Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москві нагадують: російський флот винен Україні мільйони

Субота, 11 квітня 2009, 10:47

Влада Севастополя звернеться до міністра оборони РФ Анатолія Сердюкова у зв`язку із зростанням недоїмки підприємств Чорноморського флоту РФ до Пенсійного фонду України.

Таке рішення ухвалив голова міської державної адміністрації Сергій Куніцин на засіданні міської антикризової групи у відповідь на відповідну пропозицію начальника головного управління ПФУ в місті Севастополі Тетяни Кравцової, повідомляє УНІАН.

За інформацією Кравцової, загальна сума пенсійної недоїмки по місту Севастополю на сьогодні становить 15 млн. грн.

"Зокрема борг "Будівельного управління Чорноморського флоту РФ" становить 4 млн. грн. Плюс до цього ще 3 млн. грн. перебувають у судовій процедурі, вони спеціально затягують процес, отже - 7 млн. грн.", - сказала вона.

Крім того, як повідомила начальник головного управління ПФУ в місті Севастополі, 1 млн. грн. становить пенсійна недоїмка "13-го судоремонтного заводу ЧФ РФ", а також невелику суму заборгувала перед ПФУ ще одна будівельна частина ЧФ РФ.

Кравцова також повідомила, що серед інших боржників головного управління ПФУ в місті Севастополі - ВАТ "Севморзавод" з 1,7 млн. грн. недоїмки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...