Грач створив блок імені себе для тих, хто справді любить Пушкіна

Субота, 11 квітня 2009, 16:02

Кримські республіканські організації Комуністичної партії і партії "Союз лівих сил" створили "Блок Грача".

Про це в Сімферополі заявили лідер комуністів Криму Леонід Грач і керівник партії "Союз лівих сил" Василь Волга, повідомляє УНІАН.

"Ми перед вами, разом з Василем Олександровичем (Волгою), оголошуємо про політичні заручини, а юридично, свого часу, ми її оформимо", – сказав головний комуніст Криму.

За його словами, блок відкритий і для інших лівих сил.

"Ми відкриті для всіх інших, але все питання в тому, що ті, хто хотів би прийти і поторгувати на російській (мові), любові до Пушкіна, на тому, що вони нібито проросійськи настроєні, а ходити під прапорами інших партій – не пройде! Сюди буде відбір тільки тих, які справді стали на позицію і від неї не відмовляться", – підкреслив Грач.

Комуніст стверджує, що керівництво КПУ позитивно сприймає створення "Блоку Грача".

"Ми давним-давно говоримо про те, що лівим треба об`єднатися, а ми з Василем Олександровичем (Волгою) показали те, що ми не просто говоримо, а пішли далі. Було б добре, щоб таке явище (створення блоку лівих сил) стало закономірністю в усіх інших регіонах України", – сказав Грач.

"Ми думаємо, що об`єднання "Блок Грача" пройде досить серйозно, тріумфально по Криму, і це буде щонайпотужнішим сигналом до об`єднання всіх лівих сил України", – заявив зі свого боку лідер СЛС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування