Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Запоріжжя потрапив у лікарню з переломами

Понеділок, 13 квітня 2009, 10:14

У суботу, 11 квітня, мер Запоріжжя Євген Карташов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і з травмами госпіталізований у лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги.

Про це в понеділок пише газета Комерсант-Україна з посиланням на міськвиконком.

За словами співрозмовника, Карташов травмувався під час падіння з мотоцикла після суботника в міському парку культури і відпочинку "Дубовий гай".

"Мер посадив дерево і мав їхати. Біля входу в парк він побачив спортивний мотоцикл і попросив у хазяїна дозволу проїхатися. У мотоцикла виявилася широка підніжка, і Карташов під час руху зачепив нею бордюр. Після цього мер опинився на землі", – розповів співрозмовник.

Одразу після падіння Карташову допомогли піднятися й поклали його в службове авто. Він був доставили в лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги Запоріжжя.

Після лікарського огляду і проведення рентгена виявилося, що Карташов зламав праву ключицю і 5-і ребро.

"У даний момент Євген Григорович знаходиться в лікарні. Його стан оцінюють як задовільний", – повідомила начальник міського управління охорони здоров'я Надія Севальнева.

Раніше голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух одержав потрійний перелом ноги, граючи у футбол. Губернатор лише нещодавно вийшов на роботу і поки пересувається на милицях.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування