Янукович дасть Тимошенко час, "але дуже короткий"

Понеділок, 13 квітня 2009, 11:54

Партія регіонів не ставить за мету дестабілізацію ситуації в державі.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, відповідаючи на запитання, чи мають наміри "Регіони" поновити акції протесту в разі, якщо уряд не врахує їхні антикризові вимоги.

"Ми не будемо забігати наперед, однак мова йде не про війну, а про бажання розробити якісну антикризову програму. Ми не ставимо за мету дестабілізацію ситуації", - заявив Янукович.

Разом з тим він спрогнозував, що час, який опозиція дасть коаліції для врахування вимог і розробки антикризової програми, "буде дуже коротким".

Після цього, за словами Януковича, опозиція продовжить вживати жорсткі заходи щодо впливу на дії влади в кризовій ситуації.

Відповідаючи на запитання про те, як діятиме Партія регіонів у разі, якщо Конституційний Суд ухвалить рішення про законність перебування на посадах членів нинішнього уряду у зв'язку зі створенням коаліції, Янукович сказав:

"Ми завжди були прихильниками того, щоб виконувалися закони і виконувалися рішення КС та інших судів".

"Якщо буде таке рішення – воно не підлягає оскарженню. Але знову ж таки – давайте не забігати наперед. Ми висловимося з цього приводу після того, як рішення з'явиться", - додав Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News