Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ ще раз просить не дивитися програму Тимошенко, бо її не зможуть звільнити

Понеділок, 13 квітня 2009, 12:32

Фракція БЮТ відкликає проект постанови Верховної Ради про розгляд антикризової програми дій уряду.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ, нагадуючи, що на вівторок до порядку денного засідання Верховної Ради було включення питання розгляду антикризової програми дій уряду.

Розгляд та прийняття антикризової програми дій уряду Верховною Радою може розцінюватись представниками політичних сил парламенту, які не входять до коаліції, як схвалення програми діяльності уряду.

Відповідно до закону про Кабінет міністрів та регламенту Верховної Ради, після прийняття такої програми, уряд протягом року не можна відправляти у відставку, зазначається у повідомленні.

У БЮТ переконані, що "цей аспект буде головною перепоною для об'єктивного та усестороннього розгляду урядової антикризової програми".

"Як наслідок, уряд буде позбавлено будь-яких шансів подолати кризові явища, а над країною нависне невідворотна загроза економічного колапсу", - вважають у фракції.

З огляду на це, БЮТ запропонував перенести розгляд проекту постанови та прийняття антикризової програми дій уряду після внесення пропозицій усіма фракціями парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування