Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма: "Я бачив "Україну без Кучми", тепер хочу подивитися на "Україну без Ющенка"

Понеділок, 13 квітня 2009, 16:58

Екс-президент Леонід Кучма має намір стати учасником громадського руху "Нова Україна".

"Я двома руками за новий рух, тому що ми практично домовилися, що має бути сильна держава, сильний народ, сильна Україна", - заявив він на форумі громадського руху "Нова Україна" у понеділок.

Він висловився за те, щоб у новий рух входили нові люди, зокрема професіонали з регіонів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я подивився разом з вами на "Україну без Кучми", тепер я хочу разом з вами подивитися на "Україну без Ющенка", - з гумором відзначив Кучма.

Відповідаючи на запитання, він не виключив, що громадський рух "Нова Україна" може взяти участь у можливих дострокових парламентських виборах.

Зокрема, він підкреслив, що в цей рух входять також політичні партії.

Разом з тим, Кучма заявив, що не має наміру балотуватися в народні депутати.

"Мене нікуди не тягне. Що я буду робити під тим куполом? Там негативна енергетика, а я за всі ці роки стільки нахапався, що не дай господь Бог...", - сказав Кучма.

На питання, чи має він намір балотуватися в президенти, він віджартувався: "Якщо ви будете "за", що, я повинен відступати?! Це жарт".

Відповідаючи на запитання, з якою метою він усе ж таки має намір стати учасником громадського руху "Нова Україна", Кучма заявив, що це дає йому можливість заявити про свою позицію.

Один з лідерів громадського руху Володимир Семиноженко висловився за те, щоб у дострокових парламентських виборах змогли брати участь і великі громадські рухи, яким є і громадський рух "Нова Україна".

У форумі в понеділок також взяли участь екс-міністр іноземних справ Анатолій Зленко, екс-глава СБУ Ігор Смєшко, академік Петро Толочко, екс-депутати Георгій Крючков і Борис Олійник, депутат Київради Дмитро Андрієвський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування