Ющенко проти ночі буде уламувати Януковича?

Понеділок, 13 квітня 2009, 18:16

Президент Віктор Ющенко планує у понеділок обговорити з лідерами парламентських політичних сил питання про підтримку їхніми фракціями законопроектів, необхідних для відновлення співпраці нашої держави з МВФ.

Про це повідомив перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, говорячи про підсумки наради під головуванням Ющенка з прем’єр-міністром, головами парламенту, НБУ, представниками опозиції, місії МВФ та Світового банку.

Він нагадав про вступне слово президента, в якому він закликав політичні сили ухвалити у вівторок законопроекти, які стосуються збалансування бюджетів Пенсійного фонду та НАК "Нафтогаз".

Водночас, за словами Шлапака, присутній на нараді представник Партії регіонів Микола Азаров зауважив, що його політична сила, як опозиція, не може підтримати жоден антикризовий законопроект влади.

Також він підкреслив, що за результатами наради було ухвалено план дій, який дозволить відновити співпрацю України з МВФ.

Відповідно до цього плану, у вівторок має ухвалити вищезазначені законопроекти, протягом 1-2 днів уряд і НБУ мають доопрацювати й узгодити законопроект щодо рекапіталізації банків і передати його на розгляд парламенту.

Також протягом 4-5 днів має бути доопрацьований проект меморандуму між Україною та МВФ, який буде переданий на узгодження фонду.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування