Гриценко розповів, звідки він братиме гроші на вибори

Вівторок, 14 квітня 2009, 15:19

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко заявляє, що розраховує на ресурс малого і середнього бізнесу для фінансування його президентської виборчої кампанії.

Про це він сказав, спілкуючись з читачами "Української правди" у розділі "Конференції".

Так, на питання одного з читачів про те, чи є в нього 1 мільярд доларів на виборчу кампанію, Гриценко відповів:

"Мільярда у мене не буде, це точно. Але в умовах кризи, думаю, його ні в кого не буде. В мою команду не приходять заробляти, приходять працювати. Як і я - зранку до ночі".

"Розраховую на підтримку на виборах з боку простих людей і на фінансовий ресурс малого і середнього бізнесу, який поділяє мої принципи і підходи", - додав він.

При цьому Гриценко зазначив, що біл-борди про Конституцію Порядку "на безкоштовній основі запропонував приватний підприємець, який підтримує закладені в неї ідеї ефективної і відповідальної влади".

"Долучайтеся й Ви. Допомагайте, чим можете. Знайте, що виборців я точно не "купуватиму", буду переконувати", - написав він.

Гриценко вкотре наголосив, що братиме участь у президентських виборах і що за ним "немає мільярдерів, немає мільярдів, немає необмеженого доступу до засобів масової інформації, як у інших кандидатів".

"Немає давно розгорнутої і роками апробованої мережі штабів, які у міжвиборчий період сидять на зарплаті, готові "до бою". У мене є незаплямована репутація, позитивні результати роботи на всіх ділянках, де довелося працювати, вміння об’єднувати людей і головне - є знання, масштабне мислення, системний підхід, бачення шляхів розвитку країни, розуміння, що і як треба робити", - заявив він.

У розділі "Конференції" на запитання читачів УП також відповідають міністр оборони Юрій Єхануров, міністр молоді та спорту Юрій Павленко, міністр освіти і науки Іван Вакарчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування