Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Союз Тимошенко і Януковича тане з кожним днем

Вівторок, 14 квітня 2009, 15:48

Перспектива створення коаліції Партії регіонів з "збанкрутілою БЮТ" тане з кожним днем, а от дострокові парламентські вибори ще можливі.

Про це заявив заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає Ліга.net.

"З кожним днем перспектива створення коаліції, на мій погляд, усе більше тане. Не збільшується, а тане", - сказав він.

"Я не бачу на сьогоднішній день необхідності для Партії регіонів своє майбутнє зв'язувати з політиками, які є банкрутами в нашій державі, і підставляти плече під явно збанкрутілого прем'єра Тимошенко – на мій погляд, це нерозумно", - сказав він.

У той же час, говорячи про перспективи проведення в Україні дострокових парламентських виборів, Єфремов підкреслив:

"Якщо найближчим часом президентом не будуть прийняті рішення з цього питання, то вони просто не зможуть відбутися, тому що протягом півроку до початку президентських виборів парламентські вибори оголошені бути не можуть".

"Це може бути тільки за умови консенсусу політичних сил. Якщо в парламенті такий консенсус буде, то можливо проведення спільних президентських і парламентських виборів", - підкреслив він.

"Я особисто за те, щоб ці вибори відбулися спільно. По-перше, менше грошей буде витрачено державою... І по-друге, як мені здається, не буде спокуси у знову обраного президента потім переформатувати парламент під себе", - додав він.

Нагадаємо, у свою чергу, заступник глави парламентської фракції БЮТ Андрій Кожем'якін заявляв, що коаліція між БЮТ і Партією регіонів можлива.

Об'єднання може відбутися в умовах економічної кризи і президентської виборчої кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...