Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленківці образилися, що Тимошенко їх не послухала

Вівторок, 14 квітня 2009, 22:07

Депутатська група За Україну, яка входиться до блоку НУ-НС не підтримала урядовий пакет антикризових законопроектів, тому що не були прийняті їх поправки до цих законопроектів.

Про це заявив депутат від НУ-НС Андрій Парубій в ефірі 5 каналу.

"Представники нашої групи публічно говорили про ті застереження, які є до даних законопроектів. Більш того, представники уряду, а були і прем’єр-міністр, і перший віце-прем'єр, погоджувалися з цими застереженнями і обіцяли, що протягом двох тижнів вони внесуть зміни", - розповів депутат.

"Ми вимагали, щоб у пенсійне законодавство були внесені зміни про відміну пільгових пенсій, ми вважали, що наповнення пенсійного фонду не може відбуватися за рахунок малого і середнього бізнесу", - сказав він.

Парубій наголосив, що в урядових законопроектах не було змінено "жодної букви".

"Може бути тільки два варіанти – або низький професійний рівень людей, які готували (урядові законопроекти), або провокативна дія БЮТ і уряду, для того щоб свідомо спровокувати неприйняття цих законопроектів в парламенті", - вважає він.

Депутат заявив, що "це було розраховано на те, щоб ще раз дискредитувати Верховну Раду і перенести центр прийняття рішень в уряд".

Коментуючи заклик президента підтримати урядові законопроекти, Парубій зазначив: "Президент закликав до того, щоб була стабілізація Пенсійного фонду, фінансова стабілізація Нафтогазу, але уряд запропонував такі шляхи, які ще більше зруйнують економіку".

"Президент, як і ми всі, чекав, що ті пропозиції, які давали депутати від нашої групи в тому числі, будуть враховані", - вважає він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування