Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко похвалив Тимошенко за "неідеальні" постанови

Середа, 15 квітня 2009, 12:10

Президент Віктор Ющенко схвально оцінює рішення уряду щодо ухвалення антикризових постанов.

"Я виключно позитивно оцінюю такий підхід", – сказав Ющенко, відповідаючи на запитання журналістів після відвідання Загальних зборів Національної академії наук України, повідомляє прес-служба президента.

Водночас Ющенко повідомив, що доручив експертам секретаріату президента проаналізувати їх юридичну, економічну та політичну складові.

"Зрозуміло, що прийняті постанови не є ідеальними, у тому числі з точки зору економічної складової", – зазначив президент.

Ющенко наголосив, що на урядові лежить персональна відповідальність за формування як економічної, так і соціальної політики в державі.

Тому, підкреслив президент, він усіляко вітатиме активну урядову позицію щодо проведення змін у країні.

"Хоча це треба було робити два роки тому", – додав він.

Також Ющенко закликав уряд реалістично оцінювати ситуацію в країні, насамперед йдеться про макроекономічні показники – ВВП, розмір інфляції, дефіцит Державного бюджету - 2009 тощо.

"Правильна, реалістична оцінка урядом ситуації – половина успіху", – зазначив президент.

Як відомо, у вівторок на позачерговому засіданні Кабміну були ухвалені постанови, необхідні для відновлення співпраці України з МВФ. Раніше Верховна Рада відмовилася вносити до порядку денного свого засідання відповідні законопроекти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування