Генпрокуратура обіцяє не "призначати" винних у справі про отруєння Ющенка

Середа, 15 квітня 2009, 14:08

Заступник генпрокурора Микола Голомша запевняє, що у справі про отруєння президента Віктора Ющенка "призначення винних" не буде.

Про це він заявив у середу журналістам, повідомляє УНІАН.

"Слідство рухається об'єктивно, воно рухається за всіма версіями, ми не відокремлюємо будь-які факти, і призначення винних у справі не буде", - сказав Голомша.

Коментуючи нещодавні висловлювання свого колеги Рената Кузьміна про те, що нібито слідство у справі акцентує увагу лише на одній версії, Голомша зазначив: "Ми розглядаємо неймовірну кількість версій. Тому Кузьмін нелогічний у своїх твердженнях".

Відповідаючи на уточнююче запитання, Голомша сказав: "Нам мало внутрішніх переконань – нам потрібні докази, і ми над цим працюємо".

За його словами, у Генпрокуратури налагоджена нормальна співпраця з російськими колегами, і будь-яких протиріч щодо допомоги у розслідуванні цієї справи немає.

Що стосується допиту кількох ключових свідків у справі Голомша зауважив: "Над нашими клопотаннями наші колеги (з Росії) працюють".

Як відомо, заступник генпрокурора, начальник Головного слідчого управління Генпрокуратури Кузьмін заявив, що в розслідуванні справи про отруєння Ющенка слідству треба розглядати не одну, а кілька версій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...