Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний анонсував "чистки" у "Нашій Україні"

Середа, 15 квітня 2009, 16:30

В. о. голови виконкому "Народного Союзу "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє про намір провести перереєстрацію членів партії.

Про це він сказав на нараді голів виконкомів НСНУ, повідомляє прес-служба партії.

"Створилося чимало нових рухів, з’явилося чимало нових лідерів – це нормальний процес. Але люди повинні визначатися, вони там, чи тут. Я завжди був проти "надутих" цифр, тому нам потрібно знати, скільки членів партії "Наша Україна" у нас є сьогодні і хто готовий ставати до роботи", - сказав Безсмертний.

Він також повідомив про створення робочої групи з напрацювання змін до статуту і запропонував надати свої пропозиції.

Крім того, за словами Безсмертного, НСНУ має "змінити свою форму спілкування з виборцями".

"Якщо не будуть запроваджені відкриті списки, тоді до нас повністю повернеться мажоритарна система. Відкриті списки дають можливість визначити в регіоні тих людей, до яких є народна довіра", - сказав він.

У свою чергу заступник голови Центрального виконкому Віра Ульянченко сказала, що про "Нашу Україну" останнім часом "багато говорять, і це хороший знак".

"Ми сильні тим, що в партії не бояться говорити. Це означає, що партія жива і в ній відбуваються нормальні демократичні процеси", - зазначила вона.

Також під час засідання було зазначено, що рішення VI з’їзду є легітимними окрім тих, що стосуються виключення з ради партії сімох депутатів.

Безсмертний також повідомив, що скоро відновить свою роботу сайт razom.org.ua.

"Партія, яка народилася на Майдані, не може не мати дискусій, адже у суперечках часто народжувалася істина. І майданчиком для партійної дискусії стане об’єднавчий домен Razom", - зазначив Безсмертний.

Як відомо, раніше Безсмертний написав заяву про вступ до НСНУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...