Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин каже, що партизанщина НУ-НС – шлях в нікуди

Середа, 15 квітня 2009, 18:40

Голова Верховна Рада Володимир Литвин прогнозує, що після травневих свят політичне протистояння в Україні посилиться.

Про це він сказав у середу в інтерв’ю журналістам.

Відповідаючи на запитання, наскільки щирим було вчорашнє звернення президента Віктора Ющенка до парламенту щодо необхідності прийняття антикризових законопроектів, спікер зазначив: "Про діяльність будь-якої людини треба судити не за намірами, а за практичними діями".

"Практичні дії свідчать про протилежне", - додав він.

За словами Литвина, у нього немає жодних претензій до опозиції щодо непідтримки включення до порядку денного антикризових законопроектів, оскільки "це їхнє природнє право" як опозиції - не підтримувати пропозиції влади.

Водночас він заявив: "Дивно бачити запевнення, вимоги і пропозиції, а потім цілком очевидно, що діють вказівки для того, щоб ці рішення не були прийняті (йдеться про неголосування частини фракції НУ-НС)".

"Цілком зрозуміло, що на перше місце тут ставиться боротьба на знищення конкурентів, і вона буде набирати все більше обертів, особливо це слід прогнозувати після травневих свят", - вважає Литвин.

"Тим більше, що це буде збігатися з подальшим ускладненням економічних процесів в Україні", - додав спікер.

За його словами, "це знову ж таки є неминучим".

Як сказав Литвин, "ці партизанські дії у гіршому розумінні цього слова і дії за принципом, що для перемоги ворога можна пожертвувати інтересами країни, це, м’яко кажучи, неприйнятний для нас підхід, це шлях в нікуди".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...