Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Портнова розчарувався в Тимошенко

Середа, 15 квітня 2009, 19:35

Депутати від фракції БЮТ Святослав Олійник та Юрій Трегубов відкликали проект постанови про заслуховування звіту міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Відповідного листа було надіслано спікеру парламенту Володимиру Литвину в середу, 15 квітня, повідомляє прес-служба Олійника.

У коментарі до свого листа Святослав Олійник заявив, що дії МВС - деструктивні і протиправні.

"Але з моменту реєстрації нашого постанови стало очевидним, що зазначені дії міністерства погоджені з керівництвом уряду і фракції БЮТ. У зв'язку з цим відповідальність за незаконні дії Луценка лежить на уряді", - підкреслив депутат.

Він також констатував, що в цьому питанні можливість законодавчого реагування народного депутата-члена коаліції вичерпана, оскільки ініціатива про звіт міністра Луценка буде суперечити зобов'язанням, які випливають із коаліційної угоди.

"Залишається тільки можливість публічного висловлення своєї позиції", - сказав Олійник.

"Немає сенсу уподібнюватися Дон Кіхоту і боротися з вітряними млинами. У той же час вихід є з будь-якої ситуації, у цьому сенсі не страшно бути в меншості, тому що історія неодноразово доводила: всі ті, хто не проходить випробування мідними трубами і забуваються в хмільному куражі влади, рано чи пізно зазнають поразки", - заявив депутат.

Як відомо раніше заступник голови фракції БЮТ у парламенті Андрій Портнов закликав провести кадрові чистки у блоці.

Обком

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...