Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" знову "каламутять воду" навколо антикризової програми

Четвер, 16 квітня 2009, 15:12

Партія регіонів не підтримуватиме антикризову програму, навіть якщо її пропозиції до цього документу будуть враховані, заявляє перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми будемо голосувати за документ ... якщо ми будемо причетні до його реалізації", - сказав Єфремов в інтерв'ю журналістам, відповідаючи на запитання про те, чи буде Партія регіонів підтримувати антикризову програму уряду у випадку, якщо Кабінет міністрів врахує пропозиції до цього документу, розроблені її представниками.

"Ми можемо допомогти уряду підготувати цілісний і досить серйозний документ. Але з огляду на те, що ми не маємо можливості впливати на його реалізацію, прив'язувати себе до будь-яких документів чинного, непрофесійного, непідготовленого, корумпованого уряду, ми не будемо", - підкреслив він.

Реклама:

При цьому заступник лідера фракції підкреслив, що у Партії регіонів є своє розуміння тих процесів, які сьогодні розвиваються в Україні.

"Я глибоко переконаний, що за рівнем фахівців Партія регіонів має найкращий кадровий потенціал і тому нам немає необхідності залучати когось для розробки тих документів, які ми розуміємо як такі, що повинні бути розроблені", - сказав Єфремов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання, чому так затягується розгляд антикризової програми та винесення її на обговорення на засідання парламенту, Єфремов сказав:

ВІДЕО ДНЯ

"Думаю, що для представників коаліції настільки складним виявився документ, який розробили представники Партії регіонів, що їм потрібно досить багато часу, щоб вникнути в термінологію тих посилів, які були зроблені в цьому документі. Тому їм 3 тижні треба розбиратися, я думаю, вони вимагатимуть ще потім 2 тижні, а потім криза закінчиться".

Як відомо, раніше Партія регіонів погодилася взяти участь у розробці антикризової програми і відкласти її розгляд до наступного пленарного тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
08:38
Росія виробляє більше зброї, ніж їй треба на війні, і вже заповнює склади − міністр оборони Німеччини
Усі новини...