Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці, які потрапили в аварію в Румунії, повертаються

П'ятниця, 17 квітня 2009, 09:23

На п’ятницю, 17 квітня, заплановане повернення в Україну основної частини пасажирів автобуса, який із делегацією відділу культури Броварської міськради потрапив у четвер у Румунії в аварію.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

За його даними, станом на кінець дня 16 квітня у лікарні залишались троє дорослих громадян України, з яких одна громадянка потребуватиме тривалої реабілітації після проведення хірургічної операції.

Посол України в Румунії та генеральний консул України в Сучаві провели зустрічі з префектом міста Бакеу (Румунія), головним лікарем повітової лікарні, керівництвом силових структур міста щодо ситуації з потерпілими в аварії.

Справа перебуває на контролі в посольстві України в Румунії, Генконсульстві України в Сучаві та в Департаменті консульської служби МЗС України.

Як відомо, у четвер вранці у Румунії біля міста Бакеу перекинувся автобус, який перевозив делегацію відділу культури Броварської міськради до Македонії для участі у фольклорному фестивалі. В автобусі перебувало 42 особи.

У зв’язку з цим прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручала МЗС України невідкладно надати всю необхідну допомогу українським дітям, які постраждали в аварії у Румунії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування