Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Італія не буде депортувати українців, які втратили документи при землетрусі

П'ятниця, 17 квітня 2009, 10:35

Міграційні служби Італії не депортуватимуть громадян України, які проживали на території регіону, що постраждав від землетрусу, і в наслідок трагедії втратили відповідні документи.

Такої домовленості досягли радник із консульських питань Руслан Семенченко та радник посольства Василь Швець під час зустрічі з керівником міграційної служби міста Аквіла (регіон Абруццо, Італія) 16 квітня, повідомляє прес-служба МЗС України.

Під час зустрічі італійська сторона повідомила, що списки постраждалих від землетрусу осіб наразі готуються й будуть оприлюднені, орієнтовно, 17 квітня.

Співробітники посольства також відвідали два наметових містечка Д’Арні та Сант Ілія, де наразі проживають відповідно 16 та 5 українців.

У ході розмов постраждалі громадяни висловили задоволення наявними у містечках умови та додаткових прохань або скарг не мали.

У п’ятницю, 17 квітня, представники посольства відвідають лікарню у місті Терамо, де знаходиться постраждала Уляна Брік, а також місто Пескара, де заплановано зустрічі з префектом, заступником мера та громадянами України, які проживають у готелях міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування